Proactief  |  Persoonlijk  |  Vast Tarief

Fiscale begeleiding
Ons streven is om zo veel mogelijk voordeel voor u te behalen. Niemand betaalt per slot van rekening graag belasting! Dit doen we niet alleen via de aangifte inkomstenbelasting, maar ook tussentijds kijken we waarvan u fiscaal kunt profiteren.


Onze medewerkers zijn op de hoogte van alle aftrekposten, verplichtingen en de continue wijzigingen die in de fiscale wet- en regelgeving plaatsvinden.

 

 

 

Diensten

gallery/1_ico
gallery/2_ico
gallery/3_ico

Advies

Heb je inhoudelijk advies nodig? Misschien wil je wel eens sparren over toekomstplannen, pensioen of een auto van de zaak. Kortom, wij staan je bij in elke fase van je ondernemerschap.

 

Hieronder enkele voorbeelden van advies van wij aanbieden: (her)structuren van de onderneming, recht op subsidies, rendement verhogen,strategie bepalen & doelen stellen, managementrapportages & prognoses, investeringsanalyse & werkkapitaal beheer

 

(Online) Administratie

Een overzichtelijke organisatie van uw administratie is belangrijk voor een goede bedrijfsvoering. Ons kantoor helpt met het opzetten, uitvoeren en optimaliseren van uw administratie. Een goed georganiseerde administratie werkt prettiger en wekt tegelijkertijd vertrouwen bij de Belastingdienst en financiële instellingen.

 

Wij kunnen de boekhouding voor u geheel uit handen nemen, maar ook ondersteunen waar nodig. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om de administratie zelf te blijven verzorgen, bijvoorbeeld met ons online administratie programma.