Proactief  |  Persoonlijk  |  Vast Tarief

Wij zijn een no-nonsense administratiekantoor voor Zuid Nederland met korte lijnen en heldere taal.

 

FinAction Adviseurs gelooft in een slimme combinatie van informatietechnologie en administratie. Wij benutten de mogelijkheden die digitalisering biedt om gestandaardiseerd werk professioneel en kostenefficiënt uit te voeren. Wij stoppen onze energie niet in het continu boeken van facturen. Wij richten ons op het verder automatiseren door robotic accounting. Ondernemers beschikken hierdoor over steeds betere tools. FinAction Adviseurs geeft ondernemers actueel inzicht in hoe zij hun onderneming gericht sturen naar de toekomst.

 

FinAction Adviseurs  verzorgt al meer dan 25 jaar (volledige) administraties voor het MKB, vrije beroepsbeoefenaars en zzp-ers. Tevens doen wij zowel voor ondernemers als particulieren allerhande belastingaangiftes. Ook startende ondernemers kunnen bij ons terecht voor hun administratie en belastingzaken. Voor ondernemers geldt in veel gevallen dat zij grip willen op hun zaak, willen weten wat er speelt en wat haar of hem te wachten staat, zeker als het om financiële zaken gaat. Daarvoor bent u bij FinAction Adviseurs aan het juiste adres. 

 

FinAction Adviseurs is in goed gezelschap van de andere specialisten: belastingadviseurs, bedrijfsadviseurs, juristen, personeelsmanagers, overnamespecialisten en pensioenadviseurs.

Wat je doel ook is, FinActtion Adviseurs heeft alles in huis om jou vooruit te helpen

 

Je maakt gebruik van moderne online software en mobiele apps zodat je je administratie altijd bij de hand hebt en gemakkelijk kan raadplegen. Maar naast de mooie online toepassingen hechten wij grote waarde aan persoonlijk contact.  U kunt ons per mail, telefoon, WhatsApp, etc. bereiken. Wat betreft jouw verwachtingen nemen wij met een zesje niet genoeg. Wij streven naar een klanttevredenheid van een 8 of hoger. “

 

24/7 inzicht

“Online boekhouden biedt de financiële administratie veel voordelen”

Overal inzicht in jouw actuele bedrijfsresultaten via pc, tablet en smartphone.

NEEM CONTACT MET ONS OP → 0478-503241

 

Over ons